Actueel

CURSUS EINDTIJD EN WEDERKOMST

In het voorjaar van 2019 hebben reeds twee cursussen Eindtijd en wederkomst plaatsgevonden. We mogen terugzien op gezegende en opbouwende avonden.

De cursus bestaat uit drie avonden waarop Cees Vork onderwijs geeft over o.a. de plaats van Israël en Jeruzalem, de nieuwe wereldorde en tekenen van eindtijd en wederkomst.

Zodra er een volgende cursus is gepland, volgt hierover nadere info op deze website en in de bressenbrief. Voor de bressenbrief kunt u zich aanmelden via het contactformulier.


TRAININGS- EN VRIENDENDAG

De eerstvolgende trainings- en vriendendag staat nog niet gepland.


HOOFDSTEDENGEBED

Sinds 2012 zijn er meer dan 70 hoofdsteden bezocht. In 2017 zijn Zagreb (Kroatië), Dushanbe (Tadsjikistan), Jerevan, (Armenië), Hanoi (Vietnam), Moskou en Bern bezocht. In 2018 zijn Liechtenstein, Londen, Boekarest (Roemenië), Tirana (Albanië), Helsinki (Finland), Paraguay, Praia (Kaap Verdië), Kuala Lumpur (Maleisië) en Jakarta (Indonesië).
Voor 2019 staan o.a.  Oekraïne, Wit Rusland, Spanje, Macedonië, Slowakije en India op het programma.


De basis van dit project vinden we in Psalm 96:10 waar we lezen: ‘Zeg onder de volken, De Here is koning.’

De geestelijke strijd in de wereld draait om de vraag wie Koning is en alle macht heeft. Door in gebed en proclamatie uit te spreken dat Jezus Koning is, erkennen we Zijn Koningschap op aarde. Het is Gods doel dat alle volken Hem erkennen.
Wij erkennen dat alleen Jezus, als Koning, recht heeft op alle macht op aarde.

Mocht u ook naar een hoofdstad willen om te bidden en proclameren dan horen we dit graag.


BEMOEDIGING VANUIT HET BINNENHOF

In een brief hebben we aan minister-president Rutte laten weten dat er in het land velen voor hem en voor de politiek bidden.
Als reactie ontvingen we van hem een brief waarin hij zijn waardering hiervoor uitspreekt.

Reactie Mark Rutte