Actueel

BIDDEN VOOR DE KABINETSFORMATIE
We hebben gebeden voor een goede regering en een goed parlement. Het parlement is gevormd en er wordt nu gewerkt aan de vorming van een nieuwe regering.

We geloven dat het heel belangrijk is om tijdens de formatiebesprekingen te blijven bidden voor een goede regering. We willen u daarom oproepen om regelmatig voor deze besprekingen te bidden.  Lees verder: Gebed voor de kabinetsformatie.


CURSUS EINDTIJD EN WEDERKOMST
Op 17 mei en 14 en 28 juni wordt de cursus Eindtijd en wederkomst gehouden in Dronten.
Vanaf 19.30 uur is er koffie en thee. De studie is van 20.00 – 21.30 uur.

Plaats van samenkomst: Evangelische Gemeente Shekinah,  De Roef 1 in 8251 BJ Dronten

Als u wilt deelnemen kunt u zich opgeven via de mail: opdebres@solcon.nl
Hartelijk welkom!


TV-UITZENDING FAMILY 7
Elke zondagavond om 22.00 uur is er een uitzending over het Onze Vader op Family 7. Cees Vork en Evert ten Ham belichten in elke uitzending een aspect van het Onze Vader. Deze serie gaat door tot 4 juni 2017.


HOOFDSTEDENGEBED
In maart werd de Dominicaanse Republiek bereikt met het profetische gebed uit
Psalm 96:10. Ook in Kaapstad in Zuid-Afrika is geproclameerd dat Jezus Koning is! In juni wordt Zagreb, de hoofdstad van Kroatië bezocht, en in mei de hoofdstad van Tadzjikistan, Doesjanbe.


Wat is bidden eigenlijk?

Er zijn al honderden boeken van Wat is bidden eigenlijk? verkocht. Dit boek gaat in op veertig onderwerpen over het gebedsleven. Bidden is veel omvangrijker en veelkleuriger dan wat er bij veel mensen leeft. Het is meer dan het bidden voor een nood.

Het doel is dat de lezer, mede door de vragen die dit boekje aanreikt, de vreugde en veelzijdigheid van het gebedsleven beter leert kennen.

U kunt het kopen via de evangelische boekwinkel en kost 13,50 euro.

Veel zegen bij het lezen van dit boek.