Actueel / De terugkeer

Activiteiten Op de bres

  • 20 maart: start gebed voor Europa en de Europese parlementsverkiezingen met als thema: “Heer, geef Europa een nieuw hart”, zie onderstaande video.
  • April en mei: Bezoeken van de teamleiders in alle provinciehoofdsteden, als voorbereiding op gebedsmars van 12 oktober (bestuursactiviteit).
  • Juli: zomerconferentie in Voorthuizen, Voorthuizerweg 5, Nijkerk. Thema: In Zijn tegenwoordigheid, en het beter leren kennen van het karakter van God. Een mooie gelegenheid om een minivakantie te hebben. PS. zelf voor overnachting zorgen, Op de Bres verzorgt voor u de lunch.
    Opgave vooraf:  opdebres@solcon.nl.
  • 14 september: Hij komt dag, ook in Voorthuizen.
  • 12 oktober: derde gebedsmars in alle provinciehoofdsteden.

GEBEDSMARS PROVINCIEHOOFDSTEDEN 2023

Op zaterdag 14 oktober 2023 vond er opnieuw in alle provinciehoofdsteden een gebedsmars plaats. Het was een zeer bemoedigende en inspirerende dag!
De momenten van gezamenlijk gebed waren krachtig. We gaven uitdrukking aan het besef dat Nederland terug moet naar zijn Schepper om de vloek over ons land te doen verdwijnen.
Hoogtepunten waren de proclamatie van Gods woord, de gebeden en het gezamenlijk op de knieën bidden van het Onze Vader. Dit werd ook thuis gedaan door mensen die niet meeliepen.

Onze gebedswandeling was een schreeuw naar onze God en we vertrouwen dat dit niet leeg terugkeert, maar geloofsvrucht zal voortbrengen.